DKPS - Regeltechniek
ZWEMBAD PLOPSAQUA DE PANNE

ZWEMBAD PLOPSAQUA DE PANNE

Plopsaqua is een gloednieuw subtropisch zwemparadijs in Plopsaland de Panne. Het waterpark, gelegen naast het themapark Plopsaland, is een gethematiseerd waterparadijs voor jong en oud. De hoofdfiguur van het zwemparadijs is Wickie de Viking. Naast de peuter- en kleuterbaden bevat het zwemparadijs ook aromatische whirlpoolbaden, een buitenbad, een golfslagbad en zes glijbanen. Voor de echte zwemmers is er een 25 meter bad aanwezig. Met dertien recreatieve elementen is het echt een speelparadijs voor jong en oud.


Geleverde diensten

Verkoop & Advies

Met ons ervaren en enthousiaste team weten wij uw installatie optimaal te laten functioneren.
Juist in het voortraject waar advies en budgettering van grote waarden zijn kunnen wij voor u veel betekenen.

Software Engineering

Onze ervaren software specialisten weten middels op maat gemaakte software uw installatie optimaal te regelen.

Inbedrijfstelling

Voor het inbedrijfstellen hebben wij vakkundige, goed uitgeruste en gemotiveerde inbedrijfstellers ter beschikking die samen met de werktuigbouwkundige uw installatie voorzien van optimale setpoints.

Service & Onderhoud

Wilt u na de oplevering blijven profiteren van uw nieuwe of vernieuwde regelsysteem? Maak dan gebruik van onze onderhoudsovereenkomst. Gedurende de looptijd van deze overeenkomst zorgen wij ervoor dat uw installatie optimaal functioneert.

Veldapparatuur

Bent u niet tevreden met het klimaat in uw bedrijfspand?
Wij leveren apparatuur voor uw klimaatinstallatie.

Paneelbouw

DKPS kan ook de regelkast(en) leveren behorende bij uw project. Wij werken hiervoor samen met een aantal gerenomeerde paneelbouwers in Nederland. Het ombouwen van panelen op locatie vindt plaats door onze eigen specialisten.

Geleverde producten

  • Priva - S10

Type installatie

Zwembad - 498 datapunten.


Project

Bij Plopsaqua de Panne wordt de complete waterzuiveringsinstallatie van het zwembad geregeld via vier regelkasten waarin Priva Blue ID geïntegreerd is. Het spoelproces van de filters van het zwembad is volledig geautomatiseerd. Dat betekent dat de filters dagelijks worden gespoeld zonder tussenkomst van personeel. Daarnaast is er in Plopsaqua een volledig geautomatiseerd recreatief programma gemaakt. Omdat er in dit speelparadijs veel recreatieve elementen zijn, wilde de klant deze elementen dagelijks laten rouleren via een geautomatiseerd programma. Na oplevering heeft DKPS ook het regeltechnisch onderhoud in opdracht gekregen voor een periode van zeven jaar.