Software Engineering

Wilt u uw gebouwbeheersysteem met één handige software-oplossing bedienen? Via uw desktop, tablet of smartphone? Onze softwarespecialisten gaan graag voor u aan de slag om software op maat te maken, die voldoet aan uw wensen. De basis van goede software is een Regel Technische Omschrijving (RTO). In deze RTO vertellen wij u alvast wat u kunt verwachten van onze software in combinatie met uw installatie. Aan de hand van de RTO gaan onze software specialisten aan de slag om software op maat voor u te maken. Na simulatie van de software kunt u langskomen voor een software afname waarbij wij u laten zien hoe de bedienschermen eruit komen te zien en hoe de software functioneert. Heeft u nog op- en aanmerkingen? Dan verwerken wij deze direct voor u zodat de software op tijd gereed is voor inbedrijfstelling. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Contact opnemen

Gerelateerde projecten

Intercontinental Amstel Hotel te Amsterdam

Project:
DKPS Regeltechniek BV heeft opdracht gekregen voor de realisatie van een nieuw gebouwbeheersysteem bij het Amstel Hotel te Amsterdam. In totaal zullen er 9 regelkasten vernieuwd worden met in totaal 538 datapunten. Voor dit project zullen we gebruik maken van de Priva Blue ID S lijn. Aangezien het hotel gewoon geopend blijft ligt de grootste uitdaging in het project bij het vervangen van de regelkasten op locatie zonder dat de gasten hier hinder van ondervinden. Dit betekent dat sommige regelkasten in de nachtelijke uren vervangen zullen worden.                      
(meer…)

Lees meer

Theater het Kruispunt in Barendrecht

Project:
DKPS Regeltechniek BV heeft van de BRI Groep in Wateringen de opdracht gekregen de regeltechniek te verzorgen voor Theater het Kruispunt in Barendrecht. (meer…)

Lees meer

Theater Ins Blau in Leiden

Project:
DKPS Regeltechniek BV heeft in samenwerking met de BRI Groep uit Wateringen de regeltechnische installatie mogen verzorgen voor het Theater Ins Blau te Leiden. Dit complex bevat een theaterzaal met een capaciteit van 200 zitplaatsen en drie repetitiestudio’s. Er is een ruime foyer met bar. (meer…)

Lees meer