Kantoorpand Herikerbergweg te Amsterdam

Project:
DKPS heeft de regeltechniek voor een kantoorpand van de gemeente Amsterdam aan de Herikerbergweg mogen leveren. Dit pand bestaat uit twee kantoortorens met elk acht verdiepingen. Elke verdieping is uitgerust met VAV-boxen van het fabrikaat Priva.

Geleverde diensten:
Verkoop & Advies
Projectleiding
Levering DDC hardware
Project Engineering en Paneelbouw
Software Engineering
Inbedrijfstelling

Toegepaste productlijn: Priva HX en Priva Comforte CX VAV-boxen

Inhoud project:
3 regelkasten, 16 schachtkasten en in totaal 277 VAV-boxen regelen nu de klimaatinstallatie in de twee kantoortorens. Elke verdieping is voorzien van een schachtkast die communiceert met de VAV-boxen van Priva. De gehele installatie kan in de centrale balie via een panel pc bediend en gemonitord worden.

Bewaren

Bewaren

Meer projecten

Intercontinental Amstel Hotel te Amsterdam

Project: DKPS Regeltechniek BV heeft opdracht gekregen voor de realisatie van een nieuw gebouwbeheersysteem bij het Amstel Hotel te Amsterdam. In totaal zullen er 9 regelkasten vernieuwd worden met in totaal 538 datapunten. Voor dit project zullen we gebruik maken van de Priva Blue ID S lijn. Aangezien het hotel…

Lees meer

MFC Renkum

Project: DKPS Regeltechniek BV heeft van KIN Installatietechniek de opdracht gekregen de HVAC installatie van MFC Renkum uit te voeren. Gelijktijdig heft DKPS Regeltechniek B.V. ook de opdracht gekregen van KWB om de waterzuiveringinstallatie van het Zwembad gedeelte uit te voeren. Wij zijn trots dat beide opdrachtgevers het vertrouwen hebben dit project met…

Lees meer

Theater het Kruispunt in Barendrecht

Project: DKPS Regeltechniek BV heeft van de BRI Groep in Wateringen de opdracht gekregen de regeltechniek te verzorgen voor Theater het Kruispunt in Barendrecht. (meer…)

Lees meer