Zwembad Renkum

In Renkum wordt een nieuw Multi Functioneel Centrum gebouwd. Het MFC zal bestaan uit een zwembad, een sporthal, een tennispark  en sociaal-culturele voorzieningen. Door samenhang te creëren tussen deze voorzieningen en ze te clusteren moet een dynamisch gebied ontstaan, waar een breed publiek uit de hele gemeente en specifiek de inwoners uit de dorpen Renkum en Heelsum graag samenkomen en elkaar ontmoeten. Een centrumgebied voor jong en oud, mensen met en zonder een beperking die sportieve, recreatieve, sociaal-culturele en maatschappelijke activiteiten met elkaar delen.

DKPS Regeltechniek B.V. is door de partners geselecteerd om de regeltechniek voor zowel de zwembadinstallatie te leveren en te installeren alsmede de complete HVAC installatie.

Na oplevering van het project zal ook het regeltechnsiche onderhoud bij DKPS Regeltechniek BV ondergebracht worden.

Geleverde diensten:
Verkoop & Advies
Projectleiding
Levering DDC hardware
Project Engineering en Paneelbouw
Software Engineering en inbedrijfstelling.
Complete aanleg van de regeltechnsiche bekabeling.

Toegepaste productlijn: Priva Blue ID.

Inhoud project:
Het totale project bestaat uit 3 regelkasten en 39 naregelingen en de levering van een energie monitor. Doelstelling van het gehele project is een duurzame MFC te realiseren waarbij de milieuprestatie continu gemonitoord zal worden. De monitoring bestaat uit een vijftal aspecten te weten: energie , afval , water en gezondheid. Er is voor gekozen het project uit te voeren met de nieuwste generatie DDC hardware van Priva de Blue ID lijn.

Bekijk de voortgang van de bouw.

Meer nieuws

Alliander Arnhem

Het project Alliander te Arnhem loopt op zijn einde. De laatste puntjes worden weg gewerkt en dan zit het erop. Gezamenlijk met onze opdrachtgever Linthorst Techniek BV hebben we dan een technisch zeer uitdagend en innovatief project gerealiseerd. Wij danken Linthorst Techniek BV nogmaals voor het vertrouwen in DKPS Regeltechniek…

Lees meer

Uitbreiding wagenpark

DKPS heeft zijn wagenpark uitgebreid met een nieuwe Ford Transit bedrijfswagen. Door de uitbreiding van het werkgebied naar onder andere België kunnen we op deze manier efficiënter werken. (meer…)

Lees meer

Zwembadinstallatie voor Duiktoren Beringen

In Beringen (België) wordt het grootste indoor duikcentrum Todi van Europa gerealiseerd. De duiktoren wordt gebouwd in een indikker van het voormalige mijnbouw terrein. (meer…)

Lees meer