Open Dynamics

U wilt met uw ventilatietechniek de energiekosten verlagen, de meest zuinige energieverhouding vinden en daarbij niet toeleggen op een comfortabel en aangenaam kamerklimaat in elke afzonderlijke ruimte? OPENdynamics is de DEOS-oplossing voor uw ventilatie-installatie.

 OPENdynamics –
Gepatenteerde ventilatieregeling

OPENdynamics creëert de optimale omgeving voor mens, machine en exposities. In een perfecte combinatie van een moderne ruimteventilatie-installatie met gepatenteerde DEOS-ventilatieregeling ontstaat een productief ruimteklimaat en dat bij een maximale energie-efficiëntie.

 OPENdynamics –
Transparantie voor uw ventilatie-installatie

De gepatenteerde regelstrategie OPENdynamics geeft alle bedrijfsmodi transparant weer. Als exploitant kunt u te allen tijde alle kosten van uw installatie in één oogopslag bekijken en dat in real-time. Hierbij meet OPENdynamics continu alle bedrijfsparameters van de energielevering in de ventilatiekanalen alsook in de ruimtes en vergelijkt deze met het in het systeem opgeslagen gewenste waardebereik.

 OPENdynamics –
De kostenbeheersingstechniek (KBT)

OPENdynamics is de verdere ontwikkeling van het gebouwbeheerssysteem (GBS). Met het geïntegreerde kostenoverzicht in real-time ontstaat daaruit een volledige nieuwe kostenbeheersingstechniek (KBT). In combinatie met overige DEOS-oplossingscomponenten, zoals bijv. de energiemanagementsoftware OPENenergy of het krachtige DDC platform OPEN EMS, kunnen individuele wensen en gebouwstructuren eenvoudig worden weergegeven.

 OPENdynamics –
Comfort en energiebesparing

Uw installatie wordt dankzij het regelalgoritme van OPENdynamics met een minimale energie gebruikt, aangezien het kosteneffectieve bedrijfspunt binnen het gewenste waardebereik wordt gevonden. Dit alles bij een optimaal klimaat!

De intelligente integratie van de moleculaire eigenbeweging bij de luchttoevoer maakt gebruik van OPENdynamics. Dit bespaart energie en zorgt voor een homogene menging van frisse lucht in de ruimte.

 OPENdynamics –
Gezond ruimteklimaat creëert tevredenheid

OPENdynamics werkt onopvallend op de achtergrond, minimaliseert de ventilatiegeluiden en reduceert tocht. Hierdoor verbetert de DEOS-eigen regelstrategie het gezonde ruimteklimaat en verhoogt dit de tevredenheid onder de medewerkers.

 OPENdynamics – Voordelen

  • Registratie van de luchtvolumestroom alsook weergave van de energiekosten in real-time
  • Automatische selectie van de meest efficiëntie energieverhouding voor uw ventilatie-installatie
  • De veiligheid van het altijd gunstige bedrijfspunt
  • Uitschakelen van luchtstromingen door het beperken van de luchtvolumestromingen
  • Voor nieuwe en bestaande gebouwen met ventilatie-installaties, bijv. in de bereiken kantoorgebouwen en hotels, logistiek- en productiehallen, musea, zwembaden enz.
  • Korte amortisatieperiodes ten opzichte van de oorspronkelijke oplossingen
  • Kostentransparantie door unieke kostenbeheersingstechniek (KBT)