Veldapparatuur

Bent u niet tevreden met het klimaat in uw bedrijfspand? Is het in de ene ruimte vochtig en warm, maar in een andere ruimte juist weer te koud? Wij helpen u graag verder! Afhankelijk van uw wensen en uw budget levert DKPS, naast eventueel nieuwe regeltechniek, ook vochtopnemers, vorstthermostaten, servomotoren, regelkleppen en frequentieregelaars voor uw klimaatinstallatie. Wij leveren onder andere veldapparatuur van Siemens, Vedotec, S+S, Priva, Saia, Honeywell enzovoorts. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Contact opnemen

Gerelateerde projecten

MFC Renkum

Project:
DKPS Regeltechniek BV heeft van KIN Installatietechniek de opdracht gekregen de HVAC installatie van MFC Renkum uit te voeren. Gelijktijdig heft DKPS Regeltechniek B.V. ook de opdracht gekregen van KWB om de waterzuiveringinstallatie van het Zwembad gedeelte uit te voeren. Wij zijn trots dat beide opdrachtgevers het vertrouwen hebben dit project met DKPS te maken. Naast de uitvoering van het project is er ook een intentie uitgesproken vanuit beide partijen  voor een onderhoudsperiode van 20 jaar op het project. 

In het plangebied, omsloten door de Hogenkampseweg, Meester van Damweg en Goldsteinpad, zijn sportvoorzieningen en andere sociaal-maatschappelijke functies aanwezig, zoals een zwembad, een sporthal, een tennispark en sociaal-culturele voorzieningen. Door samenhang te creëren tussen deze voorzieningen en ze te clusteren moet een dynamisch gebied ontstaan, waar een breed publiek uit de hele gemeente en specifiek de inwoners uit de dorpen Renkum en Heelsum graag samenkomen en elkaar ontmoeten. Een centrumgebied voor jong en oud, mensen met en zonder een beperking die sportieve, recreatieve, sociaal-culturele en maatschappelijke activiteiten met elkaar delen.

Geleverde diensten:
Verkoop & Advies
Projectleiding
Regeltechnische bekabeling.
Levering regelkasten en naregelingen.
Software Engineering inclusief RTO’s
Inbedrijfstelling.
Service&Onderhoud.

Toegepaste productlijn:
Priva Blue ID , Comforte CX naregelingen.

Inhoud project:
Basis van het project is de Priva Blue ID lijn en de Comforte CX lijn. Het project wordt voorzien van diverse LBK’s inclusief VAV regelingen. Een energiecentrale bestaande uit warmtepompen , ketels , zonnepanelen , warmtebuffer zwembadwater.

Doelstelling van de technische installatie is om een EPC waarde te behalen van 0,9. Deze ambiteuze doelstelling wordt behaald door de volgende maatregelen:

 • Compact gebouw , deels ondergronds hiermee het te verkleinen van de bouwkundige schil.
 • Beperken raamoppervlak , allen daar waar deze echt toegvoegde waarde wordt deze ruim toegepast.
 • Lage temperatuurverwarming van maximal 45 graden celcius.
 • Warmtepomp gekoppeld aan 430 m2 energiedak.
 • Warmteterugwinning douchewater.
 • Warmteterugwinning overige douchewater en spoelwater met warmtepomp.
 • Voorverwarming douchewater met warmte van energiedak.
 • Hergebruik  rest-koude van warmtepomp door buffervat en hoge temperatuurkoeling.
 • Balansventilatie met warmtewiel en gelijkstroommotoren.
 • Ventilatie met Co2 sturing en terug regeling debiet.
 • Verlichting met minder dan 6W/m2 energieverbuik.
 • Tenminste 70% van de verlichting geschakeld op basis van aanwezigheid.
 • 293 m2 PV panelen.
 

Lees meer