Systeemintegratie

Wilt u één centrale bedienomgeving waarin alle techniek van uw pand gekoppeld is? Of heeft u diverse fabricaten in uw panden zitten en wilt u deze via een centrale bedienomgeving bedienen? Ook dan kunt u bij DKPS terecht. Wij zijn als bedrijf een gecertificeerde partner van Priva en  kunnen werken met Priva Top Integration. Dit Scada system is in staat uw regeltechniek te visualiseren en te laten communiceren waarbij het ons niets uitmaakt welke regeltechniek u in uw pand heeft zitten. Ook voor energiemonitoring en centrale alarmering van uw diverse panden kunt u deze Scada omgeving inzetten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Contact opnemen

Gerelateerde projecten

Centerparcs Les Ardennes Vielsalm

Project:
DKPS Regeltechniek BV heeft recentelijk de opdracht voor de regeltechniek van de waterzuiveringsinstallatie van het zwemparadijs van Centerparcs Les Ardennes te Vielsalm Belgie mogen ontvangen. Uitvoering van het project moest plaatsvinden in de December maand van 2017 en is inmiddels afgerond. De openingsdatum van 22 December 2017 was een keiharde datum vanuit Centerparcs. In samenwerking met onze partner KWB hebben we uiteindelijk ervoor kunnen zorgen dat het zwembad zonder problemen open gesteld is voor de gasten.  DKPS heft een nieuwe regelkast geleverd inclusief een Priva Blue ID regelaar. 
Door de krappe uitvoeringsplanning hebben beide bedrijven een ultieme inspanning moeten leveren door lange werkdagen te maken , in de weekeinden te werken en zelfs  tijdens de feestdagen extra inzet moeten tonen om het project in de lucht te krijgen. Door de goede onderlinge samenwerking is de inspanning beloond met een tijdige openstelling van het zwembad.               
(meer…)

Lees meer