Iconics

DKPS Regeltechniek B.V. is een volledig ICONICS systeem integrator. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om diverse fabricaten regelsystemen te integreren in het Scada Systeem van Iconics . Naast de visualisatie is het ook mogelijk uw systeem te monitoren maar ook te bewaken en te analyseren. Dit kunnen wij allemaal realiseren  met het meest gebruikte SCADA systeem ICONICS.

SCADA systeem
Heeft u diverse panden in uw beheer met diverse regelfabricaten of heeft u een grote locatie waarin veel diverse verschillende regelfabricaten toegepast zijn dan wilt u niet constant van de ene bedien omgeving naar de andere stappen. Ook wilt u de gebouwbeheerder niet opzadelen met het continu bezig zijn met het doorgronden van de diverse systemen.

ICONICS is een SCADA omgeving waarin wij alle type regel fabricaten kunnen koppelen en hiermee kunnen visualiseren in een bedien omgeving. U maakt dus gebruik van 1 bedienomgeving waarin u de complete installatie kunt monitoren, bedienen en analyseren.

Binnen de ICONICS omgeving is het ook mogelijk rapporten uit te draaien om zo te zien wat het beruik is van uw installatie en of het energieverbruik optimaal is of verbeterd kan worden.

Bediening van de installatie via een mobiel telefoon of een tablet is ook geen probleem via deze SCADA omgeving.

iconics scada systeem