Nieuws

nieuws

Alliander Arnhem

Het project Alliander te Arnhem loopt op zijn einde. De laatste puntjes worden weg gewerkt en dan zit het erop. Gezamenlijk met onze opdrachtgever Linthorst Techniek BV hebben we dan een technisch zeer uitdagend en innovatief project gerealiseerd. Wij danken Linthorst Techniek BV nogmaals voor het vertrouwen in DKPS Regeltechniek BV. In het blad Installatie & bouw staat een samenvatting van het project. klik hier De Samenwerking is erg goed bevallen met als resultaat dat we inmiddels al begonnen zijn aan de volgende 2 uitdagende projecten. .

Lees meer

nieuws

Zwembad Renkum

In Renkum wordt een nieuw Multi Functioneel Centrum gebouwd. Het MFC zal bestaan uit een zwembad, een sporthal, een tennispark  en sociaal-culturele voorzieningen.

Lees meer

nieuws

Uitbreiding wagenpark

DKPS heeft zijn wagenpark uitgebreid met een nieuwe Ford Transit bedrijfswagen. Door de uitbreiding van het werkgebied naar onder andere België kunnen we op deze manier efficiënter werken.

Lees meer

nieuws

Zwembadinstallatie voor Duiktoren Beringen

In Beringen (België) wordt het grootste indoor duikcentrum Todi van Europa gerealiseerd. De duiktoren wordt gebouwd in een indikker van het voormalige mijnbouw terrein.

Lees meer

nieuws

DKPS is BaOpt partner

Bedrijven klagen over tocht, kouval, medewerkers met droge ogen, te koude temperaturen in de winter, te warme temperaturen in de zomer, enzovoorts. In de meeste gevallen wordt dit veroorzaakt door de opbouw van de luchtinstallaties in hun panden.

Lees meer

nieuws

Nieuwe regelaar: Priva Blue ID C-lijn

De Blue ID S-lijn kennen we al een aantal jaren. Dat is dé regelaar van Priva die geschikt is voor de grotere installaties. Een robuuste regelaar die wordt gefabriceerd in Nederland. Webbased, hot swappable en zeer betrouwbaar. En modulair opgebouwd zodat deze geschikt is voor elke toepassing, van een klein kantoorgebouw tot een groot ziekenhuis.

Lees meer

nieuws

DKPS verzorgt regeltechniek voor nieuwe zwembad Hogekwartier te Amersfoort

DKPS Regeltechniek B.V. heeft de opdracht gekregen om de complete regeltechnische installatie voor het nieuwe zwembad Hogekwartier in Amersfoort te verzorgen. Het complex Hogekwartier wordt een combinatie van een zwembad en een sporthal.

Lees meer