DKPS - Regeltechniek

“DKPS is ontstaan vanuit mijn passie voor het vak regeltechniek. Maar ook vanuit de drive om hard te werken, risico’s te nemen en ondernemer te zijn. Deze ingrediënten hebben in de afgelopen elf jaar geleid tot een professionele onderneming met vijftien medewerkers die allemaal met veel plezier en passie regeltechnische projecten realiseren. Dit naar volle tevredenheid van klanten. Dat blijkt wel uit de vaste klantenkring die DKPS de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Stuk voor stuk klanten waar we persoonlijk contact mee hebben en waarmee we kunnen lezen en schrijven. Sommigen kennen we zelfs al vanaf het begin van DKPS.

Voor DKPS is het belangrijk om klanten gedurende de uitvoering van een project te ontzorgen. Daarom stellen wij ons altijd flexibel op. Als de planning wijzigt, passen wij ons aan. En moet er snel geleverd worden, werken we langer door om de klant tevreden te stellen. Zelfs in het offertetraject kunnen we bij spoed binnen zeer korte tijd schakelen om de offerte snel aan te leveren.

Plezier in het werk, technische uitdagingen aangaan, de klant ontzorgen en continu verbeteren. Dat zijn de kernwoorden van DKPS. Ons streven is altijd om een optimaal en goed werkende regeltechnische installatie te engineeren die wel 15 jaar mee kan. Daarom bieden wij klanten ook na oplevering de kans hun installatie regeltechnisch door ons te laten onderhouden. Op die manier kunnen wij klanten blijven ontzorgen en hen garanderen dat hun investering in een zo kort mogelijke tijd wordt terugverdiend.”