DKPS - Regeltechniek
MUSEUM CATHARIJNECONVENT TE UTRECHT

MUSEUM CATHARIJNECONVENT TE UTRECHT

Het Museum Catharijneconvent in Utrecht beheert de belangrijkste collectie kunst- en cultuurhistorische objecten van het christelijk erfgoed in Nederland. De verzameling, die ook van groot internationaal belang is, behoort tot de Rijkscollectie en bestrijkt – als enige in de wereld – de volle breedte: van het rooms-katholicisme tot de orthodoxe stromingen van het protestantisme. De collectie maakt deel uit van de (kunst)geschiedenis van het christendom wereldwijd en reikt in vorm, functie en verhaal over de landsgrenzen heen.


Geleverde diensten

Software Engineering

Onze ervaren software specialisten weten middels op maat gemaakte software uw installatie optimaal te regelen.

Inbedrijfstelling

Voor het inbedrijfstellen hebben wij vakkundige, goed uitgeruste en gemotiveerde inbedrijfstellers ter beschikking die samen met de werktuigbouwkundige uw installatie voorzien van optimale setpoints.

Veldapparatuur

Bent u niet tevreden met het klimaat in uw bedrijfspand?
Wij leveren apparatuur voor uw klimaatinstallatie.

Geleverde producten

  • Priva - HX

Type installatie

HVAC - 1376 datapunten.


Project

Door de in totaal 1376 datapunten moest er een zeer nauwkeurig regelende klimaatinstallatie gemaakt worden in het museum. Met een maximale afwijking van 0,2 graad Celsius en maximaal 5% relatieve vochtigheid moet er zeer nauwkeurig geregeld worden via regeltechnische software. Dankzij een uitgebreide Regeltechnische Omschrijving en een uitgebreide goedkeuringsprocedure is er een schitterend resultaat behaald met minimale overlast voor de bezoekers tijdens de ombouwwerkzaamheden.